16.8 C
Blanes
Consulta sobre la C-32

La CUP demana al Govern que tingui en compte la consulta sobre la C-32

La formació creu que la consulta va ser un èxit i insta l'Ajuntament i la Generalitat a respectar la voluntat manifestada pels veïns.

Consulta sobre la C-32

Darreres Notícies

La CUP defensa la consulta organitzada diumenge per la Plataforma Aturem la C-32 i demana que s’aturi el projecte. La formació –que no té representació a l’Ajuntament- insta el Consistori i la Generalitat a respectar la voluntat manifestada a la consulta i a retirar el projecte de prolongació de l’autopista fins a Lloret. El portaveu de la CUP a la vila, Jesús Elias, qualifica la votació d’èxit i, per tant, cal tenir-ne molt en compte els resultats.

Elias critica que el Govern municipal hagi menystingut la consulta i parli de baixa participació i l’emplaça a organitzar una consulta oficial.

circo de las estrellas

Recordem que l’alcalde, Jaume Dulsat, va dir fa uns dies que el fet que la participació de diumenge no arribés al 4% referma la voluntat de Lloret de tenir una comunicació directa amb l’autopista C-32 i, per tant, insisteix a la Generalitat que tiri endavant el projecte, que ha de començar aquest any.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist