Dimecres, 3 març 2021
9.6 C
Lloret de Mar
Material decomissat

Desarticulat un grup criminal que traficava amb cocaïna a Lloret i altres poblacions

Segons la investigació, els caps de la xarxa eren dos germans que es dedicaven a preparar i emmagatzemar la cocaïna des d'un pis a Argentona per després distribuir-la a petits venedors a d'altres localitats.

Material decomissat

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

La Guàrdia Civil de Girona ha desarticulat un grup criminal que es dedicava a traficar amb cocaïna a Lloret, Argentona i Mataró. La investigació va iniciar-se a l’estiu i s’ha tancat aquest dimarts 2 de febrer amb la detenció de nou homes i dues dones. La policia ha fet registres a habitatges de les tres poblacions.

Segons la investigació, els caps de la xarxa eren dos germans que es dedicaven a preparar i emmagatzemar la cocaïna des d’un pis a Argentona per després distribuir-la a petits venedors a d’altres localitats com Lloret de Mar. La Guàrdia Civil ha comissat 2,5 quilos de cocaïna, 2,4 quilos de substància per tallar la droga, 1,2 quilos d’haixix,125.000 euros i 20.000 euros més en bitllets falsos. Durant els registres també es van comissar diversos mòbils, cinc vehicles propietat dels detinguts i una premsa per compactar la cocaïna.

L’operació policial, batejada amb el nom Molillor, va començar a l’estiu quan la policia va tenir coneixement que a les comarques de Girona existia un grup criminal que es dedicava al tràfic de cocaïna. Segons les primeres investigacions, la droga es distribuïa tant a la demarcació com també a localitats de Barcelona.

En un primer moment, els agents van centrar la investigació a Lloret i van començar a seguir un grup de persones que sospitaven que es dedicaven a aquesta activitat il•lícita. La policia va comprovar que aquestes persones no tenien feina però, en canvi, tenien un ritme de vida molt alt.

Durant les investigacions, els agents van poder determinar com s’estructurava el grup i qui eren les persones encarregades de distribuir la droga. Va ser llavors quan la Guàrdia Civil va començar a investigar dos germans que vivien a Mataró. Ells tampoc tenien feina i també tenien un nivell de vida molt alt. La investigació va dur els agents fins al pis d’Argentona.

La Guàrdia Civil ha donat l’operació Molillor per tancada amb la detenció d’onze persones: vuit homes de nacionalitat marroquina, un home de nacionalitat uruguaiana i dues dones de nacionalitat espanyola. Segons la policia, el grup que s’ha desarticulat és un dels més importants arreu de les tres demarcacions.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.