11.1 C
Lloret de Mar

Desenes de nens i nenes participaran al Ball de Plaça de concurrència popular

Començarà a dos quarts de vuit del vespre, amb la coble La Principal de la Bisbal.

Ball de Plaça 2016
Ball de Plaça 2016

Darreres Notícies

El Ball de Plaça de concurrència popular arriba aquesta tarda de la mà, com cada any, de la Confraria de Sant Elm. Cada 26 de juliol, desenes de parelles de nens i nenes surten a la plaça per participar a la Dansa de Ses Almorratxes, just darrere de les quatre Obreres de Santa Cristina i els seus balladors.

El Patró Major de la confraria, Agustí Blanch, ha demanat als pares i mares que, per mantenir l’ordre, no entrin a la plaça i ha recordat que hi ha uns monitors que tenen cura dels infants.

El Patró Major reconeix que hi ha moltes parelles de nens i nenes, però insisteix en què l’entitat no vol privar a ningú la possibilitat de ballar i per això fa una crida a tots els infants de la vila a participar de la festa.

El Ball de Plaça de concurrència popular començarà a dos quarts de vuit del vespre a la plaça de la Vila, amb la cobla La Principal de la Bisbal, que tot seguit oferirà una audició de sardanes.

Abans, cap a les quatre de la tarda, s’oferirà una demostració del Ball de Plaça a l’hospital sociosanitari, perquè en puguin gaudir tots els usuaris que no poden desplaçar-se fins a la plaça de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist