15.1 C
Lloret de Mar

La destinació acull el concurs The Best Model of Europe, de gran prestigi a Itàlia

La final va tenir lloc a principis de setembre, amb 600 persones.

Fotografia de la final de models
Fotografia de la final de models

Darreres Notícies

Aquest setembre, Lloret de Mar ha estat la seu d’un concurs de bellesa d’àmbit europeu que ha reunit 600 persones. L’organització recau en una empresa italiana, Stella Della Moda, que ha tornat a triar la destinació per acollir la final d’aquesta competició.

El concurs The Best Model of Europe compta amb participants d’arreu d’Europa, de totes les edats, amb una categoria especial per a models, a més de nens i dones de més de 30 anys. Permet la porta d’entrada a grans desfilades de moda internacionals i a ser fitxat per empreses del sector com Bennetton.

És un certamen de gran prestigi a Itàlia, que ajuda els guanyadors a fer-se un lloc en el món de la moda. El seu patrocinador, Rosario Stagno, assenyala que “és un concurs en què nosaltres no prometem que els participants acabin treballant, nosaltres donem la possibilitat de tenir una finestra molt important en el món de la moda”.

The Best Model of Europe va tenir lloc a l’hotel Guitart Central Park, del 3 al 9 de setembre. Ja es va fer aquí l’any passat i, després de la bona experiència d’enguany, la intenció és repetir de cara al 2018.

spot_img

El + Vist