24.8 C
Lloret de Mar
Octavi Bono, ahir

El director general de Turisme posa Lloret com a exemple de bona gestió

Octavi Bono ha assistit aquest dijous al sopar-col·loqui del Club d'Economia de Lloret.

Octavi Bono, ahir

Darreres Notícies

“Cal un sector turístic potent que integri una part important de l’estructura econòmica de Catalunya”. Són paraules del director general de Turisme, Octavi Bono, expressades aquesta nit, en el sopar col•loqui del Club d’Economia de Lloret.

Bono, que ha centrat el seu discurs en la visió a mig i llarg termini, ha afegit que el turisme és un generador d’oportunitats i de riquesa al país i, per aquest motiu, cal dissenyar un full de ruta que aglutini totes les estratègies necessàries per impulsar la competitivitat.

En aquest sentit, el director general de Turisme ha posat Lloret com a exemple de bona gestió. Assegura que l’execució del pla operatiu, que en el pròxim mes es firmarà el finançament gràcies a la col•laboració de l’Ajuntament, la Generalitat, el sector privat i la Diputació, enfortirà la marca de la destinació i, de retruc, servirà per extrapolar aquesta experiència en altres indrets.

La presidenta del Club d’Economia, Cristina Cabañas, està completament d’acord amb les paraules del director general de Turisme.

El sopar col•loqui amb el director general de Turisme, Octavi Bono, ha tingut lloc, aquesta nit passada, a la Sala Palas Atenea del Guitart Central Park. Un acte que ha aplegat a un bon grapat de lloretencs que són professionals del sector.

Cristina Cabañas no ha pogut avançar quins seran els convidats de les properes trobades del Club d’Economia, però sí que ha assegurat que ja s’està treballant en l’agenda d’aquest 2017.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist