15.6 C
Lloret de Mar
Comerç de Lloret

Diumenge és l’últim dia que els comerços poden obrir fins les onze

Comerç de Lloret

Darreres Notícies

Aquesta és l’última setmana que les botigues de Lloret poden obrir fins a les onze de la nit. A partir de dilluns que ve, primer de setembre, l’hora de tancament tornarà a fixar-se en les deu de la nit.

La mesura ja es va aplicar l’estiu de l’any passat. El regidor de Comerç, Jordi Orobitg, reconeix que no va ser fàcil prendre la decisió d’ampliar l’horari una hora durant els mesos de juliol i agost.

Finalment, però, la majoria dels botiguers van apostar per ampliar l’horari i l’Ajuntament els va donar suport. I és que en els últims temps s’han detectat certs canvis d’hàbits en els turistes que els porten a fer compres a última hora, després de sopar.

Alguns comerciants volen la liberalització horària, però el regidor creu que ara mateix l’horari és raonable per respondre a tots els drets i necessitats.

Quan van demanar l’ampliació horària, alguns comerciants van al•legar que d’aquesta manera s’incrementaria la contractació de personal. Un fet que el regidor creu que no ha s’ha produït.

Diumenge, 31 d’agost, coincidint amb la Botiga al Carrer, serà l’últim dia que els comerços podran obrir fins a les onze de la nit.

spot_img

El + Vist