13.8 C
Lloret de Mar

Divendres es fa una nova campanya per aconseguir donants de medul·la

L'organitza la mare de la Yaiza i coincidirà amb la jornada de donació de sang a la Casa de la Cultura i al centre cívic del Rieral.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Nova crida a la població perquè es faci donant de medul•la òssia. La Yaiza, la nena de Lloret de set anys, encara no ha trobat un donant compatible i necessita un trasplantament de manera urgent.

servicios profesionales jimenez

Qui estigui interessat en fer-se donant, podrà fer-ho aquest divendres, coincidint amb la jornada de donació de sang que es farà a la Casa de la Cultura i al centre cívic del Rieral. La mare de la Yaiza, Katrien Verduin, recorda que amb un petit gest es poden salvar vides. A més, afegeix que, al contrari del que pensen molts, no és dolorós ni perillós.

A banda de les accions a Lloret i rodalies per intentar trobar nous donants, la família de la Yaiza ha començat una campanya a Holanda, d’on és l’avi de la nena. I és que recordem que és tan complicat trobar un donant compatible que pot aparèixer en qualsevol lloc del món.

Pel que fa a la donació de sang de Lloret, on els voluntaris també podran inscriure’s com a donants de medul•la, es farà divendres de deu a dues i de dos quarts de cinc a nou a la Casa de la Cultura i de sis a nou al centre cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist