7.7 C
Lloret de Mar
L'autocar, a la Ronda Litoral

Donats d’alta 20 dels ferits en l’autocar que transportava turistes de Lloret

El vehicle ja ha estat retirat, 24 hores més tard de l’accident, per dues grues i una plataforma, segons ha informat la Guàrdia Urbana.

L'autocar, a la Ronda Litoral

Darreres Notícies

Només quatre persones segueixen hospitalitzades arran de l’accident d’autocar ahir a la matinada a la Ronda Litoral de Barcelona. Es tracta de dues dones de 51 anys que continuen en estat greu, tot i que evolucionen de manera favorable, i dos ferits més en estat menys greu. Les altres 20 persones que viatjaven en el vehicle, i que van ser ateses en diversos centres sanitaris, tant a Barcelona com a L’Hospitalet de Llobregat, ja han rebut l’alta mèdica.

Recordem que l’autocar va bolcar a Barcelona quan transportava turistes de Lloret a l’aeroport del Prat.

El vehicle ja ha estat retirat, 24 hores més tard de l’accident, per dues grues i una plataforma, segons ha informat la Guàrdia Urbana.

Recordem que en l’autocar hi viatjaven el conductor i 23 turistes de diferents nacionalitats: espanyola, irlandesa, britànica, alemanya, polonesa, bielorussa i lituana. Els ferits tenen entre 18 i 67 anys.

El SEM va atendre els 24 ocupants del vehicle i, posteriorment, els va traslladar a diferents centres hospitalaris i sanitaris, amb afectacions de diversa consideració. En un principi tres d’ells havien quedat ferits de gravetat, sis havien resultat menys greus i quinze lleus, que van ser traslladats als hospitals del Mar, Bellvitge, Hospital Clínic, la Vall d’Hebron, CUAP Manso, Hospital del Sagrat Cor i Hospital General de L’Hospitalet de Llobregat.

El Departament ha indicat que una ambulància del SEM va arribar als nous minuts després d’haver estat alertats i posteriorment es van mobilitzar la resta d’ambulàncies fins a un total de catorze. També es van desplaçar fins al lloc de l’accident dues ambulàncies dels Bombers de Barcelona.

spot_img

El + Vist