10.4 C
Lloret de Mar
Centre de Dansa Almudena Santisteban

El Centre de Dansa Almudena Santisteban aconsegueix un or, tres plates i dos bronzes, a Mollerussa

El centre lloretenc va fer molt bon paper al concurs Nacional Anaprode, on va participar amb set ballarins d'entre 10 i 12 anys.

Centre de Dansa Almudena Santisteban

Darreres Notícies

El Centre de Dansa Almudena Santisteban de Lloret de Mar va comptar amb una actuació destacada al concurs Nacional Anaprode, disputat a Mollerussa, amb ballet clàssic i líric. L’entitat lloretenca, que va participar amb 7 ballarins d’entre 10 i 12 anys, va obtenir 6 medalles: una d’or, tres de plata i dues de bronze.

La competició va reunir ballarins de diferents zones de l’estat com Catalunya, País Basc, Saragossa i Illes Balears, i també d’Andorra. La directora del centre, Almudena Santisteban, es mostra molt satisfeta pels resultats obtinguts.

Els 7 participants van ser els següents: Cristian Rodríguez, Claudia Caldera, Linda Colli, Anahí Forzán, Luciana Falagario, Laia Guinart i Sara Segura. Aquesta última va ser la què va aconseguir el millor resultat. Amb només 9 anys, va guanyar la medalla d’or, amb felicitació del jurat.

El Centre de Dansa Almudena Santisteban compta amb una cinquantena de participants que treballen diferents modalitats de dansa. La directora, Almudena Santisteban, transmet la seva passió als seus alumnes. Com a ballarina, compta amb una llarga trajectòria.

Els interessats en formar part del Centre de Dansa Almudena Santisteban han de posar-se en contacte amb l’entitat. El local està situat a l’Avinguda del Rieral, número 73 de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist