10.3 C
Lloret de Mar

El Far West centrarà la Lloret Night Shopping, que se celebra demà dijous

Els comerços podran tenir obert fins a dos quarts d'una de la matinada i hi haurà espectacles variats a diferents punts del municipi.

Lloret Night Shopping
Lloret Night Shopping

Darreres Notícies

La Lloret Night Shopping arriba amb novetats destacades. La festa del comerç lloretenc se celebrarà demà a la nit i, per primera vegada, els carrers i els establiments s’ambientaran d’una mateixa temàtica. En aquesta ocasió s’ha escollit el Far West i la idea és que, si la iniciativa agrada, es busqui un tema diferent per a cada edició, tal com ha explicat el regidor de Comerç, Jordi Orobitg.

servicios profesionales jimenez

Una altra novetat de la Lloret Night Shopping és la implicació del mercat municipal, que oferirà degustacions dels seus productes. També s’ha donat més força a l’espai gastronòmic de la plaça de l’Església, on és habitual que s’hi col•loquin diferents establiments de la vila per oferir la possibilitat de sopar allà mateix.

En aquest sentit, el regidor reconeix que els resultats econòmics es perceben de manera més immediata en el sector de la restauració que en el comercial, però remarca que l’esdeveniment ajuda a la promoció dels comerços de la vila. I, a més, anima els botiguers a fer ofertes especials per a l’ocasió.

Com és habitual, l’Ajuntament ha editat uns fulletons informatius del programa d’activitats que es fan en diferents espais del municipi.

Recordem que la Lloret Night Shopping se celebra en dijous per no coincidir amb la Diada Nacional de Catalunya.

spot_img

El + Vist