10.7 C
Lloret de Mar

El Festival de Guitarra del Mediterrani organitza un cicle de concerts solidari amb la Fundació Climent Guitart

El primer serà dissabte amb el violoncel·lista Ignasi Prunés i comptarà amb una ambientació especial en què l’església quedarà il·luminada amb espelmes.

Ignasi Prunés
Ignasi Prunés

Darreres Notícies

El violoncel•lista Ignasi Prunés obrirà aquest dissabte el cicle de concerts solidaris que organitza a Lloret el Festival de Guitarra del Mediterrani. En total, hi haurà tres espectacles, repartits en els propers tres mesos, i els beneficis es destinaran a la Fundació Climent Guitart.

servicios profesionales jimenez

El responsable de la iniciativa, Tono Blasi, explica que aquest primer concert amb Ignasi Prunés serà especial. Serà un concert amb violoncel, en què es podrà gaudir de peces de Johann Sebastian Bach, amb una ambientació especial en què l’església quedarà il•luminada amb espelmes.

El concert es farà aquest dissabte, a les nou de la nit, a la parròquia de Sant Romà. Les altres dues sessions seran el 15 de febrer i el 21 de març. Aquest últim, coincidirà amb el primer Concurs Internacional de Guitarra Vila de Lloret, que també organitza el Festival de Guitarra del Mediterrani.

L’entrada de tots tres concerts serà gratuïta, però es demanarà la voluntat, que anirà, com hem dit, en benefici de la Fundació Climent Guitart, per a finançar els seus projectes solidaris, tal com ha explicat Robert Torregrossa, tresorer de la Fundació.

spot_img

El + Vist