5.7 C
Lloret de Mar
Els voluntaris recullen els aliments donats pels veïns, dissabte passat

El Gran Recapte va permetre recollir més de 9.000 quilos d’aliments als supermercats de Lloret

Una altra dada important és que les més de 9 tones recollides permetran abastir durant 10 dies el Centre de Distribució d'Aliments (CDA) de Lloret, que té un consum diari de 900 quilos.

Els voluntaris recullen els aliments donats pels veïns, dissabte passat

Darreres Notícies

Càritas acaba de fer públiques les dades del Gran Recapte, realitzat els dies 5 i 6 de juny a diferents supermercats de Lloret de Mar. Es van recollir 9.207 quilograms d’aliments en les donacions efectuades als establiments Caprabo, Mercadona i Bon Preu.

La xifra assolida és inferior a la del Gran Recapte fet a l’estiu del 2014, però -tal i com assenyala Càritas- en aquesta ocasió hi ha hagut menys supermercats participants de la campanya. La iniciativa va comptar amb uns 60 voluntaris repartits arreu de la vila.

Una altra dada important és que les més de 9 tones recollides permetran abastir durant 10 dies el Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de Lloret, que té un consum diari de 900 quilos. Cal tenir en compte que proporciona menjar a més de 650 famílies de la població (unes 2.000 persones).

Hem d’afegir que el CDA rep subministrament del Banc dels Aliments, dels Grans Recaptes (se’n fan dos a l’any, en l’actualitat) i de donacions particulars. A més, gràcies a diferents convenis, els usuaris acudeixen al mercat municipal on reben carn i peix fresc, i mengen als buffets d’alguns hotels de la destinació.

L’actual seu del CDA té els dies comptats. Tancarà la setmana que ve per traslladar-se a un altre local més gran, situat al carrer Girona i proper al Puntet de l’avinguda de Vidreres. Es calcula que obrirà portes a finals del mes de juny.

spot_img

El + Vist