16.5 C
Lloret de Mar
Logotip Esclat

El grup Bron Preu ja ha començat el procés de selecció de personal per al futur Esclat

Es creen 72 llocs de treball i la previsió és que obri portes el proper mes de novembre.

Logotip Esclat

Darreres Notícies

El grup Bon Preu ha començat el procés de selecció per al personal de l’hipermercat Esclat, que hi haurà al centre comercial en construcció a Sant Quirze. Un procés pel qual l’empresa fa servir el Servei d’Ocupació Municipal de Lloret de Mar (SOM). La finalitat és cobrir 72 llocs de feina, entre personal per a producte fresc, caixa, reposició, farmàcia i parafarmacia.

A través d’un seguit de requisits, el SOM ha proporcionat a Bon Preu un total de 180 candidatures que s’ajusten als perfils demanats. Aquests dies s’han fet trobades grupals i entrevistes personals amb els candidats, i s’ha obert de nou la convocatòria per qui es vulgui presentar per treballar a l’Esclat. Ho ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg. La previsió és que obri portes el proper mes de novembre.

Recordem que el centre comercial porta per nom PortaLloret. Segons fonts del grup Bon Preu, serà el centre comercial més gran de la Costa Brava, amb prop de 20.000 metres quadrats i més de 1.000 places d’aparcament. Jordi Orobitg està satisfet que l’equipament generi nous llocs de treball, que seran els 72 de l’Esclat i els que ofereixin la resta d’empreses que s’hi ubiquin. I, sense entrar a valorar el model comercial, espera que generi beneficis per al conjunt del municipi.

A la planta baixa hi va l’Esclat -que serà el més gran del litoral gironí- i la previsió és que la primera planta l’ocupin botigues diverses d’electrodomèstics, bricolatge i restauració, el nom de les quals encara no ha transcendit.

Al sector de Sant Quirze, a banda del centre comercial Portalloret i el supermercat LIDL, hi ha reservat un espai per a un equipament educatiu i per a dependències municipals.

spot_img

El + Vist