22.4 C
Lloret de Mar
J.L. Sánchez Brugarola

El ‘Hackathon d’emprenedoria i innovació’ comença avui a les vuit del vespre

J.L. Sánchez Brugarola

Darreres Notícies

Entre avui i demà, el Puntet durà a terme el que ha anomenat Hackathon d’emprenedoria i innovació. La iniciativa consistirà en plantejar una sèrie de reptes per a petits comerços a un grup de joves d’entre 20 i 30 anys, que tindran 24 hores per aportar solucions. El taller anirà a càrrec de Josep Lluís Sánchez Brugarola, un expert en la matèria, que argumenta que destinen el taller als joves per la visió que poden aportar.

Les empreses que presenten reptes són la pastisseria Alarcón, la botiga de roba interior Ester Clemente, el Disc Club i la Caseta, que ven llaminadures i articles de festa. Brugarola reconeix que les solucions no tenen per què ser les definitives, tot i que sí que han de ser una proposta que la persona a qui es dirigeixen la pugui aplicar.

A través d’aquest taller, la idea és que els participants coneguin quin és el funcionament d’una gran empresa i, a més, que descobreixin que dins seu tenen un gran potencial. Un dels joves que hi participaran és en Moisés Coll, que creu que és una molt bona oportunitat per aprendre, a la vegada que s’ajuda a comerciants del municipi.

L’anomenat Hackathon d’emprenedoria i innovació ja s’ha dut a terme en altres municipis de la Selva amb una bona resposta. A Lloret, es farà entre avui i demà. Començarà a les vuit del vespre i acabarà demà a la mateixa hora. Tot i així, els participants tindran temps per dormir.

spot_img

El + Vist