10.1 C
Lloret de Mar
Jordi Orobitg, al ple

El jutge dóna la raó a l’Ajuntament i s’haurà de reobrir el camí de Can Juncadella

Ho ha anunciat al ple d'aquest dilluns el regidor de Medi Ambient, Jordi Orobitg.

Jordi Orobitg, al ple

Darreres Notícies

El jutge ha aixecat la mesura que impedia a l’Ajuntament reobrir el camí de Can Juncadella. Ho ha anunciat al ple municipal d’aquest dilluns el regidor de Medi Ambient, Jordi Orobitg, que ha explicat que fa unes setmanes, a través d’un decret, l’Ajuntament va resoldre que s’havia de permetre l’accés a la finca per poder transitar pel camí públic. Davant d’això, la propietat va demanar una mesura cautelaríssima perquè el jutge els permetés no complir el decret. El magistrat ho va acceptar fent prevaldre l’interès particular per sobre del general en considerar que l’obertura del camí afectaria la finca i es provocarien danys a la propietat.

El regidor ha explicat, però, que l’Ajuntament va presentar al•legacions i, finalment, el jutge ha aixecat la mesura; de manera que els amos de Can Juncadella estan obligats a reobrir el camí. Tot i així, Orobitg ressalta que el Consistori vol actuar amb molta prudència, ja que fa molts anys que s’arrossega aquest problema.

Segons el decret municipal, si el propietari no compleix l’acord de ple i deixa de cessar la seva activitat d’usurpació, els serveis municipals procediran a recuperar l’immoble mitjançant l’execució forçosa.

Recordem que el camí està tallat des que el 2010 la propietat i l’Ajuntament van signar un conveni que permetia als amos tancar el camí a canvi de construir un tram arran de costa. Un projecte que, gairebé set anys després, no s’ha fet realitat.

spot_img

El + Vist