15.6 C
Lloret de Mar
Ramon Ramos amb Jaume Dulsat

El Patronat de Girona confirma les bones previsions de turisme rus per aquest 2016

D'altra banda, una de les novetats que beneficiarà la destinació, segons Ramon Ramos, serà l’increment de vols a l’aeroport de Girona, a través de les companyies Scanjet i Jet2.

Ramon Ramos amb Jaume Dulsat

Darreres Notícies

El conflicte geopolític entre Rússia i Turquia podria afavorir el turisme rus a la Costa Brava. Malgrat que la situació econòmica russa segueix sent complicada, el director del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, Ramon Ramos, és optimista i creu que aquesta temporada hi haurà un increment d’aquest mercat.

La hipòtesi es va formular la setmana passada, durant la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR, on es van copsar bones sensacions de cara al 2016.

Una de les novetats que beneficiarà la destinació, segons Ramon Ramos, serà l’increment de vols a l’aeroport de Girona, a través de les companyies Scanjet i Jet2Aquest fet podria beneficiar Lloret, ja que la intenció és que bona part dels passatgers es quedin a la província de Girona. I també a Lloret el beneficiarà, segons el director del Patronat, el certificat que li ha atorgat SEGITTUR com a Destinació Turística Intel•ligent.

Ramon Ramos ressalta que les bones previsions per aquest 2016 són fruit de la bona feina feta en els últims mesos.

spot_img

El + Vist