11.9 C
Lloret de Mar
Antón Costas

El president del Cercle d’Economia oferirà una xerrada avui a Lloret

Antón Costas ha estat convidat pel Club d'Economia de Lloret.

Antón Costas

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Antón Costas, president del Cercle d’Economia i Catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona, serà aquest vespre a Lloret. L’ha convidat el Club d’Economia local perquè ofereixi una xerrada en forma de sopar-col•loqui per als empresaris de la vila.

La presidenta del Club d’Economia, Cristina Cabañas, considera molt bo per a Lloret poder comptar amb la presència d’Antón Costas, que parlarà de com poden repercutir els canvis polítics actuals en l’economia de les grans i de les petites empreses.

El sopar-col•loqui, titulat El món que ve. Les grans tendències, començarà a les nou de la nit a l’hotel Guitart Monterrey.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.