22.4 C
Lloret de Mar
Els regidors del PSC

El salari dels regidors del PSC és el que genera més polèmica al ple

Tot i així, la modificació de crèdit va tirar endavant i, per tant, s'asfaltarà el pàrquing de Can Xardó i s'adquirirà el material de la piscina, entre altres coses.

Els regidors del PSC

Darreres Notícies

Aprovada la modificació de crèdit que l’equip de govern va presentar en el ple d’aquest dilluns. Recordem que, entre altres coses, permetrà tenir el pressupost suficient per asfaltar el pàrquing de Can Xardó, darrere del CAP del carrer Girona i obtenir cert material que hi ha a la piscina municipal, com ara les màquines de la sala de fitness

El que ha generat més polèmica de la modificació, però, ha estat la inclusió del sou dels regidors del PSC, que ara formen part de l’equip de govern. La modificació per a aquest aspecte ha estat de 40.000 euros i va generar crítiques de tota l’oposició excepte del regidor no adscrit.

També va generar crítiques el fet d’haver de destinar 400.000 euros a comprar material de la piscina. El MILLOR va lamentar que els veïns de Lloret hagin de destinar més diners a aquest equipament i l’alcalde, Jaume Dulsat, ho va defensar argumentant que és necessari tirar endavant la piscina, ja que ha costat molts diners i es tracta d’una reivindicació històrica de Lloret.

La modificació de crèdit també ha servit per desglossar la partida de 500.000 euros dels Pressupostos Participats.

En l’arxiu adjunt es pot escoltar l’opinió de l’alcalde i de tots els portaveus, ordenats per ordre de representació al ple.

spot_img

El + Vist