8.2 C
Lloret de Mar

El sector del turisme de congressos fa costat als representants de París

Arran dels atemptats, es van cancel·lant estades i esdeveniments a la capital francesa, tal i com s'ha copsat a IBTM World.

Keegan a l'estand del Lloret Convention Bureau a IBTM World
Keegan a l'estand del Lloret Convention Bureau a IBTM World

Darreres Notícies

Els atemptats de París s’han fet notar a la fira de turisme de congressos i esdeveniments IBTM World, feta aquesta setmana a Barcelona. D’una banda, en les cancel•lacions que es van confirmant sobre estades a la capital francesa, i de l’altra, en el suport de tot el sector cap als representants parisencs.

servicios profesionales jimenez

Això ha constatat Elizabeth Keegan, directora del Lloret Convention Bureau. Juntament amb empresaris de la vila, ha estat present a la fira IBTM World, que ahir va tancar portes. Assegura que “els assistents ens hem bolcat en els companys de París“.

Elizabeth Keegan subratlla que “la seguretat és el factor més valorat, el punt número 1 pels organitzadors d’estades i congressos“.

Hem d’afegir que els representants lloretencs tenen previst ser a París el proper 10 de desembre, en motiu d’una sessió de treball –un workshop- d’àmbit europeu sobre turisme de negocis i esdeveniments. Ara per ara, es manté en l’agenda.

Deixant de banda l’actualitat, la fira de Barcelona –una de les més importants d’Europa, juntament amb la de Frankfurt- ha comptat amb la presència de més de 3.000 expositors i més de 15.000 professionals. Lloret ha presentat la seva oferta especialitzada, al costat de les empreses Fiestalonia Milenio, Novovira, Terramar Group i Evenia Hotels.

Però aquesta no ha estat l’única presència a la capital catalana. De fet, Lloret de Mar participa fins avui en un campus sobre innovació digital en l’àmbit del turisme, amb altres destinacions d’arreu del món. A més de compartir experiències en aquest terreny, les altres finalitats de la trobada passen per conèixer les últimes tendències del sector i aprofundir en casos d’èxit de la promoció turística.

Recordem que Lloret té presència en les principals xarxes socials, com Facebook, Twitter, Youtube i Instagram. L’any passat les plataformes web de Lloret Turisme van rebre 594.557 visites.

spot_img

El + Vist