22.4 C
Lloret de Mar

El TBEX Costa Brava produirà més de 400 milions d’impressions a tot el món

Els organitzadors tenen clar que aquest congrés a Catalunya és possible per la implicació de tots els sectors.

Presentació de TBEX
Presentació de TBEX

Darreres Notícies

Més de 400 milions d’impressions a tot el món es calcula que serà l’impacte de difusió a les xarxes socials que tindrà el Congrés Mundial TBEX Europa, que comença avui a Lloret de Mar. Hi participen més de 600 bloguers de viatges, que en aquesta edició, a més de les comarques de Girona, també visitaran Tarragona, Lleida i Barcelona.

En la primera edició, ara fa dos anys, al TBEX hi van participar uns 300 bloguers, la meitat que ara, i la seva activitat, amb fotos, vídeos o relats de viatges turístics a les xarxes socials, va arribar a 28 milions de persones de 63 països diferents.

Els organitzadors tenen clar que aquest congrés a Catalunya és possible per la implicació de tots els sectors. Ho ha explicat el conseller delegat de l’empresa New Media Expo i del TBEX, Rick Calvert, en declaracions recollides per Catalunya Ràdio.

Els participants al congrés tenen programades 25 excursions d’un dia i vint-i-dues sessions de blogs temàtics, entre altres activitats que els han de permetre conèixer i difondre Catalunya.

El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, considera que acollir un congrés com aquest pot generar molts beneficis per a la destinació, sobretot per la promoció que en faran els participants a través dels seus perfils a les xarxes socials.

Campanya Viu Lloret

D’altra banda, el regidor ha anunciat que aquest dimecres s’ha començat a emetre la segona edició de la campanya Viu Lloret a través de la televisió. A diferència que l’anterior, en aquesta els protagonistes són veïns de Lloret o persones molt vinculades a la vila que en destaquen els elements que més els agraden. La campanya s’adreça al turisme de proximitat.

spot_img

El + Vist