25.6 C
Blanes

El trasllat de la protectora d’animals de Tossa de Mar a Lloret es podria iniciar a finals d’any.

El projecte està així d'avançat, ja que es disposa d'uns terrenys municipals, idonis per acollir un equipament d'aquestes característiques. El Regidor de Medi Ambient, Josep Teixidor, explica que la protectora es va posar en contacte amb l'ajuntament fa 2 anys, demanant un espai, ja que l'actual, als afores de Tossa ha quedat petit.   La […]

Darreres Notícies

El projecte està així d'avançat, ja que es disposa d'uns terrenys municipals, idonis per acollir un equipament d'aquestes característiques. El Regidor de Medi Ambient, Josep Teixidor, explica que la protectora es va posar en contacte amb l'ajuntament fa 2 anys, demanant un espai, ja que l'actual, als afores de Tossa ha quedat petit.

 

circo de las estrellas

La idea és aprofitar el trasllat de la protectora per crear un equipament modèlic i millorat. Per exemple, es vol crear una residència d'animals, que s'adreçaria tant a veïns com a turistes. L'Ajuntament és qui cedeix el solar i l'associació que gestiona la protectora assumeix la resta de despeses.

Els responsables de la protectora estan estudiant la topografia del terreny, per tal d'elaborar un projecte adequat. Recordem que l'equipament fa més de 20 anys que és a Tossa, al costat de la gossera comarcal.

La protectora s'encarrega de recollir animals abandonats, bàsicament, gossos i gats, que ara en són uns 500. És privada i es financia amb l'aportació dels socis, i amb els fons que recull en actes benèfics. A més de tenir cura dels animals, tramita adopcions i acull els animals que en un principi han anat a parar a la gossera.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist