10.4 C
Lloret de Mar
Keegan, en la darrera acció del Lloret Convention Bureau, a París

Elizabeth Keegan és nomenada directora de Lloret Turisme

El regidor de Turisme, Joan Gou, argumenta que l'han triat perquè "és professional, té coneixements, habilitats i actitud amb escreix".

Keegan, en la darrera acció del Lloret Convention Bureau, a París

Darreres Notícies

Elizabeth Keegan ha estat nomenada directora de Lloret Turisme. De moment, és un càrrec en funcions o provisional, que serà confirmat en un futur. Keegan substitueix Maurici Carbó, que ha estat 12 anys al capdavant d’aquesta empresa público-privada.

El regidor de Turisme, Joan Gou, argumenta que han triat la gerent del Lloret Convention Bureau perquè “ja fa temps que treballa ‘a la casa’, és professional, té coneixements, habilitats i l’actitud requerida en aquest cas… ho compleix tot amb escreix“.

El fet que ara Keegan sigui la directora de Lloret Turisme obliga a buscar algú que la substitueixi com a gerent de l’organisme que gestiona el turisme de congressos i esdeveniments. El regidor afegeix que no tenen cap pressa en buscar algú altre i que, mentrestant, Elizabeth Keegan mantindrà els dos càrrecs.

Recorda que, des que ella s’ha encarregat del Convention Bureau, Lloret ha iniciat el camí per atraure estades i reunions d’empresa a la destinació. Es tracta d’un segment de mercat que creix a poc a poc però de forma ferma, en què els organitzadors en surten molt satisfets.

Joan Gou afegeix que el relleu al capdavant de Lloret Turisme arriba a finals d’any, perquè és temporada baixa i l’activitat ha quedat reduïda. Opina que ara toca fer balanç del 2015, però que és complicat fer previsions de cara al 2016 ja que “tot depèn de l’entorn, la situació econòmica dels països emissors de turistes… caldrà veure després de festes quina demanda hi ha”.

spot_img

El + Vist