21.3 C
Lloret de Mar

Els alumnes de l’Institut-Escola viuen “una experiència personal molt enriquidora” a Ginebra

Així ho han assegurat en una presentació de la seva experiència que s'ha fet aquest dimecres a la sala polivalent de la biblioteca.

Els tres alumnes el dia de la presentació
Els tres alumnes el dia de la presentació

Darreres Notícies

Una experiència personal molt enriquidora. D’aquesta manera defineixen l’estada a Ginebra els tres alumnes de tercer d’ESO de l’Institut-Escola de Lloret que van viatjar amb Fundipau el passat mes de febrer. Ho van fer acompanyats d’una professora i de representants de la Plataforma per la Pau. Allà, van conèixer de primera mà diferents organismes internacionals que ajuden els refugiats.

L’experiència i l’estada a Suïssa l’han exposat aquest dimecres, en un acte públic, a la Biblioteca. Un dels estudiants, Álvaro Fandos, valora la visita de manera molt positiva. Una altra de les alumnes del centre, la Maria Paula López, exposa que van anar a diferents institucions, com l’ONU o ACNUR. 

El viatge ha permès que els joves estudiants puguin entendre millor algunes problemàtiques, com el comerç d’armes. La Nerea Méndez argumenta que la situació dels refugiats és per culpa del comerç d’armes i que ho hem de parar entre tots. 

Els tres joves van viatjar a Ginebra gràcies al projecte Enfortim drets! de Fundipau. L’ONG va triar cinc centres educatius de Catalunya i un d’ells va ser l’Institut-Escola Lloret, perquè treballa a fons el concepte de la pau i la no violència al llarg de tot el curs.

spot_img

El + Vist