26.3 C
Lloret de Mar
Ple de dilluns 7 de juliol

Es refà el projecte del camí de ronda de Can Juncadella

Els amos de la finca de Can Juncadella han refet el projecte urbanístic que permetrà arreglar el camí de ronda, que passa a tocar de la seva propietat. El camí va quedar afectat, anys enrere, per unes esllavissades. La propietat -l’empresa Flinder Data, del Kazakhstan- ha atès així, finalment, els requeriments del govern. Per això, […]

Ple de dilluns 7 de juliol

Darreres Notícies

Els amos de la finca de Can Juncadella han refet el projecte urbanístic que permetrà arreglar el camí de ronda, que passa a tocar de la seva propietat. El camí va quedar afectat, anys enrere, per unes esllavissades.

La propietat -l’empresa Flinder Data, del Kazakhstan- ha atès així, finalment, els requeriments del govern. Per això, l’equip de CiU i ERC confia que els treballs podrien començar a finals d’any, segons publica la premsa comarcal.

En el ple de dilluns, l’alcalde, Romà Codina, de CiU, va manifestar que s’havia reunit fa un parell de setmanes amb el director general d’Urbanisme de la Generalitat, Agustí Serra. En la trobada, també hi va ser el representant legal dels amos.

El propietari tenia, com a data límit, el 30 de juny per presentar una proposta de reconstrucció del camí de ronda interromput. Ara ho ha fet, tenint en consideració els requeriments de la Generalitat, segons fonts municipals.

spot_img

El + Vist