26.2 C
Lloret de Mar
Equip de monitors del casal del Pompeu Fabra

Els casals d’estiu municipals fan els festivals de comiat

Equip de monitors del casal del Pompeu Fabra

Darreres Notícies

Estem a punt d’arribar al final del mes d’agost i això vol dir que estan a punt d’acabar els casals d’estiu. Durant dos mesos, els nens i nenes han anat cada matí a fer activitats molt variades en els casals que s’organitzen a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent.

Per posar punt i final, cada any tots dos casals organitzen un festival de comiat. En el cas del Pere Torrent es farà demà dijous, a dos quarts de nou del vespre. La directora del casal, Patrícia Pérez, explica que la seva festa s’ambientarà en el metro de Barcelona i hi participaran tant els infants com els monitors. Segons Pérez, el festival de fi d’estiu és una activitat que els petits viuen amb molta il•lusió.

També estan emocionats els nens del casal del Pompeu Fabra, dirigit per l’Adrià Lamelas. En aquest cas, la festa es farà divendres a les vuit del vespre. Lamelas fa una valoració molt positiva de l’estiu i destaca que ells centren les activitats amb els nens en el respecte amb el medi ambient i el coneixement de l’entorn.

L’entrada és oberta a tothom, però els festivals s’adrecen, sobretot a les famílies dels nens. Uns 500 infants, aproximadament, han passat durant aquests mesos de vacances pels casals d’estiu municipals de Lloret, segons el Departament d’Educació del consistori.

spot_img

El + Vist