26.4 C
Lloret de Mar
Cartell del torneig

Els comerciants organitzen un torneig de futbol solidari per fomentar la inclusió social

El torneig és obert a tots els infants de 6 a 9 anys i la intenció és fer equips que incloguin alumnes del Ventijol. Els interessats en participar-hi, han d'apuntar-se a la botiga del Barça. Les inscripcions són gratuïtes.

Cartell del torneig

Darreres Notícies

L’Associació de Comerciants organitza, aquest dissabte, el primer Torneig Solidari de Futbol 3 de Lloret de Mar. Compten amb la col·laboració de l’Escola Ventijol de Blanes, d’educació especial, i l’objectiu és transmetre els valors de la integració a través de l’esport.

En aquest sentit, es faran equips amb nens i nenes de 6 a 9 anys i es barrejaran alumnes del Ventijol amb la resta de participants. El gerent de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, remarca la voluntat solidària i inclusiva del torneig. Per tant, l’objectiu no serà guanyar, sinó participar tots plegats i ajudar-se els uns als altres.

Els partits, que duraran vuit minuts, es jugaran a la plaça de la Vila, on es col·locarà un camp de futbol amb gespa artificial, de 13 x 8 metres. A més, també hi haurà altres activitats relacionades amb aquest esport a la plaça de l’Església.

El torneig es farà de deu del matí a vuit del vespre, amb una aturada al migdia per dinar. Al matí jugaran els prebenjamins i a la tarda, els benjamins.

A més, la campanya es complementarà amb una aportació econòmica, que sortirà d’un percentatge de les compres que es facin al llarg de la jornada en els establiments associats, i que comptin amb el TVP de La Caixa. La recaptació es destinarà a l’Escola Ventijol.

El torneig és una acció de L’Obra Social La Caixa, la botiga oficial del Barça de Lloret i l’Associació de Comerciants, amb el suport de la regidoria de Comerç. Els infants interessats en participar-hi, han d’apuntar-se a la botiga del Barça, a la plaça de l’Església. Les inscripcions són gratuïtes, però amb places limitades.

spot_img

El + Vist