13.8 C
Lloret de Mar

Els hotelers celebren que Jet2Holidays operi a l’aeroport de Girona

El gremi reconeix que el 2016 es notarà poca l'afluència d'aquests turistes, però considera que totes les aportacions sumen.

Aeroport de Girona Costa Brava
Aeroport de Girona Costa Brava

Darreres Notícies

Els hotelers celebren l’anunci de la companyia Jet2Holidays de començar a operar a l’aeroport de Girona a partir del 2016, tot i que reconeixen que en els inicis no es notaran gaire els efectes. La previsió és que arribin a l’aeroport gironí un miler de viatgers a la setmana, que es repartiran arreu de la Costa Brava i de la costa maresmenca.

servicios profesionales jimenez

El president del Gremi d’Hotelers de Lloret, Enric Dotras, reconeix que són pocs turistes per tota la zona on s’han d’allotjar, però està content de la decisió de Jet2Holidays i confia en què en un futur s’incrementin el nombre de vols.

La notícia es valora de manera molt positiva sobretot després que s’hagin fet públiques les xifres del juliol, que constaten que l’aeroport segueix perdent passatgers: durant el mes passat van passar per la terminal gironina uns 250.000 viatgers, que representen un 20% menys que el mateix mes de l’any passat. És el pitjor mes de juliol en l’última dècada i cal remuntar-se a abans de l’arribada de Ryanair per trobar menys volum de passatgers. Aquesta davallada ha afectat molt al sector turístic de Lloret.

Les rutes de Het2Holidays enllaçaran Vilobí d’Onyar amb Glasgow, Newcastle i Manchester i operaran d’abril a setembre. Es calcula que hi volaran fins a 37.000 turistes.

spot_img

El + Vist