28.4 C
Lloret de Mar
Hotel Don Juan

Els hotelers titllen de “relliscada” la moció aprovada al ple en suport a Toñi Barrera

El sector considera que l'Ajuntament ha de ser imparcial i deixar que sigui la justícia qui s'encarregui de resoldre els conflictes laborals.

Hotel Don Juan

Darreres Notícies

Els hotelers de Lloret critiquen que l’Ajuntament va tenir una “relliscada” quan va aprovar, per ple, una moció de suport a una treballadora de l’hotel Don Juan, que va ser expedientada i suspesa de sou i feina durant quinze dies.

El president del gremi, Enric Dotras, que no entra a valorar si té raó l’empleada o l’empresari, considera que l’Ajuntament ha de ser imparcial i deixar que sigui la justícia qui resolgui els conflictes laborals, sobretot si són a títol individual.

Dotras ha explicat que el sector va contactar amb l’equip de govern per demanar explicacions sobre la moció, però no estan satisfets amb la resposta.

La moció presentada, que va rebre el suport necessari per ser aprovada, donava suport a Toñi Barrera. El document el va presentar ICV – EUiA en considerar un abús de l’hotel expedientar la treballadora arran d’unes declaracions en una revista on denunciava les condicions laborals de les anomenades cambreres de pis.

spot_img

El + Vist