15.1 C
Lloret de Mar

Els lloretencs veuen “necessària” la reforma del passeig Verdaguer

Els veïns de Lloret de Mar ja coneixen el projecte de reforma del passeig Verdaguer i voltants. La iniciativa s’ha presentat en públic, aquest dimecres al matí, en un acte ha reunit unes 25 persones a la sala de plens de l’Ajuntament. Hem parlat amb algunes dels assistents, entre els quals l’associació de veïns. La […]

La presentació, amb tècnics municipals, a la sala de plens
La presentació, amb tècnics municipals, a la sala de plens

Darreres Notícies

Els veïns de Lloret de Mar ja coneixen el projecte de reforma del passeig Verdaguer i voltants. La iniciativa s’ha presentat en públic, aquest dimecres al matí, en un acte ha reunit unes 25 persones a la sala de plens de l’Ajuntament.

Hem parlat amb algunes dels assistents, entre els quals l’associació de veïns. La majoria opina que el projecte és “positiu” i “necessari“, però es mostren preocupats pels terminis de les obres. De pas, hem sabut que alguns veïns denominen el tram del passeig Verdaguer que s’ha de remodelar com “el carrer de la vergonya” per les moltes millores que requereix des de fa temps.

Recordem que, en el ple d’aquest dilluns, el consistori va aprovar la modificació de crèdit que ha de permetre tirar endavant la remodelació del passeig Verdaguer, rambla Barnés i voltants.

El pressupost supera el milió d’euros. Es finançarà amb una subvenció de la Generalitat i la venda de parcel·les municipals. La filosofia del projecte és millorar la mobilitat del sector, en especial les voreres, i renovar-ne tots els serveis.

spot_img

El + Vist