22.4 C
Lloret de Mar

Els usuaris del Casal de la Gent Gran han de canviar els carnets de transport urbà

Hi ha temps fins al 27 d'abril per fer el tràmit. El motiu és que a partir del mes que ve el servei passa a mans de la companyia Sagalés.

Logotip
Logotip

Darreres Notícies

Els usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran tenen fins al 27 d’abril per actualitzar els nous carnets de transport urbà a Lloret de Mar.

A partir del mes vinent, el servei passa a mans de la companyia Sagalés. Per aquest motiu, cal canviar els carnets, que ja van ser renovats el mes de març. Es calcula que van ser uns 1.400. El tràmit es fa aquests dies en horari de matins (de 10 a dues) a la sala polivalent de la Biblioteca.

D’altra banda, tots els usuaris que no van renovar el seu carnet durant el mes de març o que en volen tenir un de nou, el podran demanar a l’oficina del Casal Municipal de la Gent Gran a partir del pròxim 2 maig. Allà es confeccionarà el carnet i, a continuació, s’haurà de pagar un import de 5 euros a la taquilla de l’empresa Sagalés. D’aquesta manera, la gent gran farà la càrrega de viatges per a poder utilitzar el transport urbà arreu de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist