25.6 C
Blanes

Els veïns de la urbanització Mont Lloret amenacen d’anar a l’Ajuntament i no moure’s fins que els rebi l’Alcalde.

Fins aquest extrem estan disposats a arribar els parcelistes, ja que asseguren que no hi ha manera de reunir-se amb el consistori. Volen discutir la retallada de parcel·les que preveu el nou pla general a Mont Lloret, sobre la qual els veïns no hi estan gens d’acord. A més de discutir amb l’Ajuntament, els parcelistes […]

Darreres Notícies

Fins aquest extrem estan disposats a arribar els parcelistes, ja que asseguren que no hi ha manera de reunir-se amb el consistori. Volen discutir la retallada de parcel·les que preveu el nou pla general a Mont Lloret, sobre la qual els veïns no hi estan gens d’acord. A més de discutir amb l’Ajuntament, els parcelistes també expressen el seu malestar amb manifestacions al carrer, a través de marxes lentes de vehicles pel centre de la vila.

La propera que hi ha convocada és aquest diumenge, i com que tenen l’autorització municipal, els organitzadors entenen que per l’Ajuntament és més fàcil permetre manifestacions, que reunir-se amb els veïns.

circo de las estrellas

Després de la manifestació anunciada per diumenge, els parcelistes tenen una junta extraordinària el 18 de juny i serà llavors quan decidiran si van o no entre setmana a l’Ajuntament, per exigir que se’ls rebi. Consideren que, en aquest sentit, l’equip de govern els ha enganyat i a més temen que tiri endavant el pla general, actualment en tràmits, sense haver-me reunit amb ells.

Els parcelistes de Mont Lloret consideren que la única mesura de pressió que tenen al seu abast són les protestes al carrer. Entenen que molesten la resta de veïns, però destaquen que no poden consentir que se’ls retalli la meitat de la urbanització a canvi de no-res.

Les queixes dels veïns de Mont Lloret no acaben aquí. Acusen l’Ajuntament de tracte discriminatori amb les altres urbanitzacions, amb les quals sí es reuneixen i arriben a acords. Per això, reclamant, per enèsima vegada, diàleg amb l’Ajuntament.    

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist