5.6 C
Lloret de Mar
Veïns, fent servir la pista esportiva

Els veïns es fan seva la nova pista esportiva del barri del Rieral

L’equipament, finançat amb els Pressupostos Participats, permet practicar-hi futbol sala, handbol i bàsquet.

Veïns, fent servir la pista esportiva

Darreres Notícies

Els veïns s’han fet seva la pista esportiva que des de fa poques setmanes és una realitat al barri del Rieral, en concret, a la plaça Domènech i Moner. L’equipament, que ha tingut un cost de prop de 39.000 euros i ocupa 334 metres quadrats, permet practicar-hi futbol sala, handbol i bàsquet.

Fonts municipals assenyalen que la pista esportiva és una demanda dels veïns, que van vehicular a través dels Pressupostos Participats. Jordi Sais, regidor d’Acció de Govern, diu que és un projecte escollit pels veïns al 2016, que ara s’ha finalitzat. Aquesta pista esportiva funciona des del primer dia i està ocupada per molta gent

Casandra López, de l’associació de veïns del Rieral, afirma que havíem apostat molt per aquesta proposta i estem contents que s’hagi fet realitat”.

Els veïns del Rieral van plantejar aquest equipament als Pressupostos Participats del 2016. S’ha fet realitat enguany, tenint en compte que havia de ser una pista apta per practicar esport i a la vegada segura –amb el tancat corresponent-, a més de presentar un disseny atractiu.

Ara que s’ha posat en funcionament, l’ocupació elevada que en fan els veïns avala l’idoneïtat del projecte.

Cal afegir que la plaça Domènech i Moner i els seus voltants seran complementats en el futur amb elements de gimnàstica per adults i enjardinament. Va ser la proposta aprovada en el darrer Ajuntament dels Infants.

Tornem als Pressupostos Participats. De la primera edició, la del 2016, en van sorgir 37 projectes triats pels veïns. Dos anys després, s’han fet realitat 34 i només en queden 3 de pendents. Jordi Sais exposa que són la pista esportiva del barri de Puigventós, que farem quan acabi l’urbanització de tot aquell espai, ja ho vam parlar amb els veïns; el tram d’enllumenat de la pujada del Condado del Jaruco; i el túnel de la Ronda Europa de Canyelles, que s’executarà després de l’estiu”

La filosofia dels Pressupostos Participats –que han assolit la 3a edició a Lloret- és que els veïns s’impliquin en la millora del municipi, alhora que es fomenta la participació i cohesió ciutadana.

spot_img

El + Vist