15.4 C
Blanes
Enric Dotras

Els empresaris de Lloret han invertit 20MEUR l’últim any per renovar els seus equipaments

Es tracta d'un dels compromisos adquirits en la signatura del pla de reconversió turística, en què el sector privat es va comprometre a invertir 60 milions d'euros en el trienni del 2017 al 2019.

Enric Dotras

Darreres Notícies

Els empresaris de Lloret han invertit més de 20 milions d’euros per renovar els seus equipaments. El president del Gremi d’Hotelers, Enric Dotras, explica que les millores que s’han fet són molt diverses, tant a l’interior com a l’exterior de les instal·lacions.

Es tracta d’un dels compromisos adquirits en la signatura del pla de reconversió turística, en què el sector privat es va comprometre a invertir 60 milions d’euros en el trienni del 2017 al 2019. Tot i així, Dotras creu que s’assolirà abans que finalitzi el termini.

El pla de reconversió turística es va signar l’estiu passat. Els empresaris es comprometien a invertir 60 milions d’euros a la destinació en tres anys, mentre que Lloret rebria 3,7 milions: un i mig de la Generalitat, un i mig de l’Ajuntament i 600.000 euros per part de la Diputació. I és que, a banda del sector privat, que forma part de la Mesa Empresarial de Turisme de Lloret, també van subscriure l’acord l’Ajuntament i la Diputació de Girona, a través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. De fet, des de l’administració han impulsat projectes com l’obertura del poblat ibèric del Turó Rodó i de la casa indiana de Can Font i s’està treballant en la unió del camí de ronda entre Lloret i Fenals o en el projecte de la ciutat de la llum.

D’altra banda, el president dels hotelers ha apuntat que el fet que Setmana Santa hagi caigut més aviat aquest any i que faci més fred de l’habitual per aquesta època de l’any ha perjudicat el turisme a Lloret. Tot i així, espera que aquests dies vagin bé als empresaris locals. La màxima ocupació d’aquests dies es preveu per al cap de setmana llarg que tenim per davant, de Divendres Sant a Dilluns de Pasqua.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist