10.2 C
Lloret de Mar

Empresonen el presumpte atracador del supermercat del barri dels Pescadors

Els fets van tenir lloc el passat 19 de novembre.

Els objectes
Els objectes

Darreres Notícies

Ingressa a presó el presumpte atracador que va robar el supermercat del barri dels Pescadors, a Lloret de Mar, a mitjans de novembre. Va amenaçar amb un revòlver als treballadors i va sostreure 2.000 euros.

Els Mossos d’Esquadra el van detenir el passat 2 de desembre. L’home té 49 anys, és veí de Lloret i se’l considera el presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació.

Recordem els fets de què se l’acusa. El dia 19 de novembre, la policia va tenir coneixement que s’havia produït un atracament en un supermercat de la vila. El lladre anava amb un passamuntanyes, ulleres de sol i guants.

L’home va accedir pel pàrquing subterrani, i a l’hora de tancar el supermercat, va amenaçar amb una arma de foc les treballadores que hi havia a la zona del mostrador d’informació per tal d’accedir a la caixa forta. Una de les treballadores es va tancar en un despatx i va poder activar l’alarma.

L’atracador s’en va adornar, però va tenir temps d’agafar dues bosses amb diners que hi havia en el mostrador i va fugir. El lladre es va endur un botí de 2.000 euros en efectiu.

Arran els fets, els Mossos van iniciar una investigació que, gràcies als indicis trobats en el lloc dels fets, va permetre detenir el presumpte autor del robatori. Va ser el passat 2 de desembre.

El detingut, que no té antecedents, va passar dos dies després a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que va decretar l’ingrés a presó.

spot_img

El + Vist