20.6 C
Lloret de Mar
Bidó on estava enterrada la víctima

En llibertat provisional sota fiança la tarotista del crim del bidó

L'Audiència de Girona ha admès el recurs de la defensa, tot i que obliga la dona a comparèixer cada dilluns al jutjat. La fiança que ha pagat és de 10.000 euros.

Bidó on estava enterrada la víctima

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

En llibertat provisional sota fiança de 10.000 euros la tarotista detinguda pel crim del bidó de Lloret. Recordem que el jutjat d’instrucció número 4 de Blanes va enviar a presó per assassinat Norma Beatriz Kuike, detinguda a l’Argentina el juny del 2013 i extradida al país a finals de gener. Però, segons publica el Diari de Girona, ara l’Audiència ha admès el recurs de la defensa i considera que els indicis que hi ha contra la detinguda són de limitada eficàcia incriminatòria.

El rotatiu explica que Kuike ja ha abonat els 10.000 euros i l’han deixat en llibertat. Tot i això, per evitar que fugi, li han retirat el passaport i l’Audiència l’obliga a comparèixer al jutjat cada dilluns.

La víctima va aparèixer enterrada en un bidó ple de ciment en una parcel•la de Lloret el juny del 2013 i la policia va detenir la tarotista al seu país d’origen el mateix mes, tot i que no la van extradir fins aquest gener. També van detenir, empresonar i després deixar en llibertat a Josep Maria Tarragüell, que ha reconegut que es va desfer del cos per ordre de Kuike i el va enterrar en una finca de la seva propietat.

Després de passar a disposició judicial, el jutjat de Blanes no es va creure la versió de la principal sospitosa i va ordenar el seu ingrés a presó per un delicte d’assassinat. La defensa de Kuike va recórrer i l’Audiència ha estimat el recurs, ja que ha argumentat que la investigació fa mesos que dura però no ha pogut confirmar, ratificar o enfortir els indicis contra ella.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.