11.1 C
Lloret de Mar

En llibertat provisional sota fiança la tarotista del crim del bidó

L'Audiència de Girona ha admès el recurs de la defensa, tot i que obliga la dona a comparèixer cada dilluns al jutjat. La fiança que ha pagat és de 10.000 euros.

Bidó on estava enterrada la víctima
Bidó on estava enterrada la víctima

Darreres Notícies

En llibertat provisional sota fiança de 10.000 euros la tarotista detinguda pel crim del bidó de Lloret. Recordem que el jutjat d’instrucció número 4 de Blanes va enviar a presó per assassinat Norma Beatriz Kuike, detinguda a l’Argentina el juny del 2013 i extradida al país a finals de gener. Però, segons publica el Diari de Girona, ara l’Audiència ha admès el recurs de la defensa i considera que els indicis que hi ha contra la detinguda són de limitada eficàcia incriminatòria.

El rotatiu explica que Kuike ja ha abonat els 10.000 euros i l’han deixat en llibertat. Tot i això, per evitar que fugi, li han retirat el passaport i l’Audiència l’obliga a comparèixer al jutjat cada dilluns.

La víctima va aparèixer enterrada en un bidó ple de ciment en una parcel•la de Lloret el juny del 2013 i la policia va detenir la tarotista al seu país d’origen el mateix mes, tot i que no la van extradir fins aquest gener. També van detenir, empresonar i després deixar en llibertat a Josep Maria Tarragüell, que ha reconegut que es va desfer del cos per ordre de Kuike i el va enterrar en una finca de la seva propietat.

Després de passar a disposició judicial, el jutjat de Blanes no es va creure la versió de la principal sospitosa i va ordenar el seu ingrés a presó per un delicte d’assassinat. La defensa de Kuike va recórrer i l’Audiència ha estimat el recurs, ja que ha argumentat que la investigació fa mesos que dura però no ha pogut confirmar, ratificar o enfortir els indicis contra ella.

spot_img

El + Vist