18 C
Lloret de Mar

Endesa podrà resoldre avaries en menys temps i beneficiarà els usuaris de Lloret

La companyia elèctrica ha invertit un total de 89.000 euros aquest 2016 per controlar a distància part de la xarxa elèctrica gironina i Lloret és un dels municipis que es beneficiarà de la mesura.

Centre de transformació
Centre de transformació

Darreres Notícies

 

servicios profesionales jimenez

Endesa ha invertit 89.000 euros al llarg del 2016 per instal·lar dispositius que permeten controlar a distància part de la xarxa elèctrica gironina i Lloret és un dels municipis que se’n beneficiarà. En total, la mesura afavorirà a 31.500 clients de les comarques del Ripollès, l’Alt i el Baix Empordà, la Cerdanya, la Garrotxa i la Selva.

Aquests sistemes electrònics (que tenen una potència total de 216.504 KVA) s’han muntat a divuit centres de transformació repartits arreu del territori i permetran estalviar temps a l’hora de localitzar avaries i, de passada, disminuir l’estona que els abonats patiran talls de llum mentre s’arregli la xarxa.

Per instal·lar els dispositius als diferents centres de transformació, Endesa ha col·locat a la xarxa elèctrica els mòduls electrònics necessaris i un sistema de comunicacions que permet accionar-los de manera remota des del centre de control que la companyia té a Barcelona. D’aquesta manera, si hi ha qualsevol incidència, s’evita haver de desplaçar equips sobre terreny ja d’entrada.

spot_img

El + Vist