12.2 C
Blanes
Els Mossos d'Esquadra, al portal de l'edifici, aquest matí

Endesa talla la llum a un bloc de pisos ocupats de manera il·legal i amb la llum punxada a Lloret

La intervenció, a l'avinguda Vila de Blanes, número 1, s'ha fet efectiva aquest matí.

Els Mossos d'Esquadra, al portal de l'edifici, aquest matí

Darreres Notícies

Endesa ha tallat aquest matí la llum a 26 pisos d’un mateix bloc a Lloret de Mar, situat al número 1 de l’avinguda Vila de Blanes. Es tracta d’un edifici on tots els habitatges estan ocupats de manera il·legal i en què els comptadors de la llum estaven punxats des de feia temps.

Des de la companyia argumenten que la situació generava un risc per a la salut i la seguretat, a més de constituir frau elèctric. Per poder efectuar el tall –que han fet efectiu aquest matí, entre les 10 i les 11- han demanat el suport dels Mossos d’Esquadra. On no han tallat la llum és als sis locals comercials, situats a la planta baixa, els quals tenen la situació regularitzada amb Endesa.

Els veïns que ocupen l’edifici es queixen que a partir d’avui no tindran llum als pisos, en què tots els serveis –la cuina, la calefacció i l’aigua calenta- requereixen d’electricitat per poder funcionar. Afegeixen que moltes de les famílies tenen fills petits.

Quan Endesa ha tallat la llum aquest matí, alguns dels veïns eren al carrer. No han volgut ser gravats per Nova Ràdio Lloret però ens han explicat que han intentat, sense èxit, obtenir lloguers socials en aquests pisos.

Diuen que han parlat amb l’Ajuntament, amb el banc i amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, però que no troben cap sortida. Entre d’altres, diuen que haurien de pagar els deutes acumulats en aquest bloc de pisos, que és propietat d’una empresa. Afegeixen que molts dels veïns tenen feines temporals, a l’estiu, i que en alguns casos ja no reben les ajudes que tenien.

Des d’Endesa afegeixen que aquesta intervenció la tenien prevista des de feia temps a l’edifici situat a l’avinguda Vila de Blanes, número 1, al centre de Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist