14.6 C
Lloret de Mar

Entra en funcionament la línia de bus urbà que uneix el centre amb Cala Canyelles

La Línia 3 està operativa només els mesos de juliol i agost i l'objectiu és, principalment, facilita el viatge fins a la platja de Canyelles.

Bus urbà de Segalés
Bus urbà de Segalés

Darreres Notícies

Ja ha començat a funcionar la Línia 3 de bus urbà, que connecta el centre de Lloret amb Cala Canyelles. És una línia que està activa només a l’estiu, durant els mesos de juliol i l’agost.

La línia té la sortida a l’estació d’autobusos i, entre altres indrets, passa per Lloret de Dalt, Cala Canyelles, el barri dels Pescadors, el Museu del Mar, l’Ajuntament i l’avinguda Just Marlès. Segons el regidor de Mobilitat, Albert Robert, l’objectiu principal de la línia és connectar el centre amb la platja de Canyelles.

El recorregut, que funciona cada dia, de dilluns a diumenge, comença a un quart de deu del matí i acaba sobre les nou de la nit.

Recordem que el transport urbà va començar a funcionar a mans de l’empresa Sagalés aquest any, a l’abril. El regidor en fa una valoració molt bona i diu que, donat l’increment de demanda del servei, hauran d’aplicar certes millores properament.

En un altre ordre de qüestions, des de finals de juny -fa un dies- han passat a ser de pagament fins a cinc zones blaves de Lloret, que la resta de l’any són gratuïtes. Sumen plegades més de 500 places. Es tracta d’una mesura que s’aplica cada any per afavorir la rotació de vehicles en temporada alta.

Afecta l’anomenada zona esportiva -entre les pistes d’atletisme i l’antic casino-, el teatre, Cala Canyelles, Fenals i el carrer Josep Tarradellas, a la pujada de la Carpa. Aquestes zones blaves són de pagament al llarg de l’estiu fins a l’11 de Setembre.

spot_img

El + Vist