Divendres, 22 gener 2021
14.2 C
Lloret de Mar
Bus urbà de Segalés

Entra en funcionament la línia de bus urbà que uneix el centre amb Cala Canyelles

La Línia 3 està operativa només els mesos de juliol i agost i l'objectiu és, principalment, facilita el viatge fins a la platja de Canyelles.

Bus urbà de Segalés

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Ja ha començat a funcionar la Línia 3 de bus urbà, que connecta el centre de Lloret amb Cala Canyelles. És una línia que està activa només a l’estiu, durant els mesos de juliol i l’agost.

La línia té la sortida a l’estació d’autobusos i, entre altres indrets, passa per Lloret de Dalt, Cala Canyelles, el barri dels Pescadors, el Museu del Mar, l’Ajuntament i l’avinguda Just Marlès. Segons el regidor de Mobilitat, Albert Robert, l’objectiu principal de la línia és connectar el centre amb la platja de Canyelles.

El recorregut, que funciona cada dia, de dilluns a diumenge, comença a un quart de deu del matí i acaba sobre les nou de la nit.

Recordem que el transport urbà va començar a funcionar a mans de l’empresa Sagalés aquest any, a l’abril. El regidor en fa una valoració molt bona i diu que, donat l’increment de demanda del servei, hauran d’aplicar certes millores properament.

En un altre ordre de qüestions, des de finals de juny -fa un dies- han passat a ser de pagament fins a cinc zones blaves de Lloret, que la resta de l’any són gratuïtes. Sumen plegades més de 500 places. Es tracta d’una mesura que s’aplica cada any per afavorir la rotació de vehicles en temporada alta.

Afecta l’anomenada zona esportiva -entre les pistes d’atletisme i l’antic casino-, el teatre, Cala Canyelles, Fenals i el carrer Josep Tarradellas, a la pujada de la Carpa. Aquestes zones blaves són de pagament al llarg de l’estiu fins a l’11 de Setembre.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".