Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
Primera reunió de la Fundació

Es crea la Fundació Climent Guitart per fomentar el turisme i les accions solidàries

Entre les activitats que hi ha marcades al calendari per aquest 2018, la Fundació centrarà especial atenció en la primera edició del Business Tourism Market, el 18 d'octubre.

Primera reunió de la Fundació

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Neix la Fundació Climent Guitart amb l’objectiu de fomentar el turisme i les accions solidàries. L’impulsa la cadena Guitart Hotels i s’ha constituït com una entitat privada sense ànim de lucre, que perpetua la memòria de l’empresari Climent Guitart i Pascual, qui va presidir la companyia al llarg de més de 30 anys.

La seva vídua i presidenta de la fundació, Cristina Cabañas, explica que l’entitat impulsarà accions noves i seguirà projectes que ja fa un temps que han impulsat, com ara els premis Climent Guitart.

La Fundació, que té el suport entre altres de l’Ajuntament de Lloret, vol afavorir el desenvolupament turístic en tots els seus àmbits, especialment en la formació i promoció dels professionals del sector. A més, també es marca l’objectiu de contribuir al benestar general de les persones, col·laborant amb la població més vulnerable per motius econòmics, geopolítics o socials. I l’altre gran objectiu és, com hem dit, perpetuar la memòria de l’empresari Climent Guitart.

Entre les activitats que hi ha marcades al calendari per aquest 2018, la Fundació centrarà especial atenció en la primera edició del Business Tourism Market. Es tracta d’un fòrum de debat sobre la indústria del turisme i les noves tendències de negoci, que se celebrarà el 18 d’octubre.

Però hi ha altres actes a la vista. De moment, el primer s’ha previst pel 20 d’agost, amb un concert solidari de l’Orquestra de Cambra de París. Més endavant, el 8 de novembre, se celebrarà la quarta edició dels Premis Climent Guitart. I pel 29 de novembre s’ha programat l’onzè Sopar de Dones Solidàries.

Cristina Cabañas assegura que ha estat molt fàcil tirar endavant la fundació perquè tothom ha tingut moltes ganes de col·laborar i s’ha mostrat molt agraïda, especialment a les persones que conformen el Patronat, entre les quals hi ha noms destacats, com el de la consellera delegada del grup CETT, Maria Avellanet, la dibuixant Pilarín Bayés, la notària Concha Arias o el president i principal accionista d’Ediciones Musicales Clipper’s, Juli Guiu.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.