17.2 C
Lloret de Mar
Primera reunió de la Fundació

Es crea la Fundació Climent Guitart per fomentar el turisme i les accions solidàries

Entre les activitats que hi ha marcades al calendari per aquest 2018, la Fundació centrarà especial atenció en la primera edició del Business Tourism Market, el 18 d'octubre.

Primera reunió de la Fundació

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

Neix la Fundació Climent Guitart amb l’objectiu de fomentar el turisme i les accions solidàries. L’impulsa la cadena Guitart Hotels i s’ha constituït com una entitat privada sense ànim de lucre, que perpetua la memòria de l’empresari Climent Guitart i Pascual, qui va presidir la companyia al llarg de més de 30 anys.

La seva vídua i presidenta de la fundació, Cristina Cabañas, explica que l’entitat impulsarà accions noves i seguirà projectes que ja fa un temps que han impulsat, com ara els premis Climent Guitart.

La Fundació, que té el suport entre altres de l’Ajuntament de Lloret, vol afavorir el desenvolupament turístic en tots els seus àmbits, especialment en la formació i promoció dels professionals del sector. A més, també es marca l’objectiu de contribuir al benestar general de les persones, col·laborant amb la població més vulnerable per motius econòmics, geopolítics o socials. I l’altre gran objectiu és, com hem dit, perpetuar la memòria de l’empresari Climent Guitart.

Entre les activitats que hi ha marcades al calendari per aquest 2018, la Fundació centrarà especial atenció en la primera edició del Business Tourism Market. Es tracta d’un fòrum de debat sobre la indústria del turisme i les noves tendències de negoci, que se celebrarà el 18 d’octubre.

Però hi ha altres actes a la vista. De moment, el primer s’ha previst pel 20 d’agost, amb un concert solidari de l’Orquestra de Cambra de París. Més endavant, el 8 de novembre, se celebrarà la quarta edició dels Premis Climent Guitart. I pel 29 de novembre s’ha programat l’onzè Sopar de Dones Solidàries.

Cristina Cabañas assegura que ha estat molt fàcil tirar endavant la fundació perquè tothom ha tingut moltes ganes de col·laborar i s’ha mostrat molt agraïda, especialment a les persones que conformen el Patronat, entre les quals hi ha noms destacats, com el de la consellera delegada del grup CETT, Maria Avellanet, la dibuixant Pilarín Bayés, la notària Concha Arias o el president i principal accionista d’Ediciones Musicales Clipper’s, Juli Guiu.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.