29.1 C
Lloret de Mar
Càritas

Es necessiten voluntaris per al Gran Recapte, del 28 i 29 de novembre

Càritas demana voluntaris per al Gran Recapte que farà a finals de novembre. L’entitat sempre compta amb una gran col·laboració de lloretencs, però recorda que com més persones s’hi impliquin més fàcil és tirar endavant la campanya solidària i més aliments es poden recollir. Sònia Campos, de Càritas, remarca que els voluntaris no cal que […]

Càritas

Darreres Notícies

Càritas demana voluntaris per al Gran Recapte que farà a finals de novembre. L’entitat sempre compta amb una gran col·laboració de lloretencs, però recorda que com més persones s’hi impliquin més fàcil és tirar endavant la campanya solidària i més aliments es poden recollir.

Sònia Campos, de Càritas, remarca que els voluntaris no cal que estiguin disponibles tot el cap de setmana, sinó que poden dedicar el temps que vulguin, ni que sigui una hora. Hi ha diferents feines a fer, des de parlar amb els clients que entren al supermercat fins a fer un llistat de tots els productes que es recullen.

Recordem que el Gran Recapte consisteix en recollir aliments a les portes de grans supermercats; uns aliments que després es destinen al Centre de Distribució d’Aliments. En el cas de Lloret, el que es recull aquí es queda en el centre de la vila. En l’última edició de la campanya es van recollir fins a dotze tones i mitja. Aquesta vegada, però, a diferència del que és habitual, es demana que no es donin ni pasta ni arròs, ja que en tenen moltes reserves. El que sí que es necessita és oli, tonyina, sardines i tomàquet en pot.

El Gran Recapte es farà arreu de Catalunya els dies 28 i 29 de novembre. Qui vulgui ajudar com a voluntari, ha d’escriure un correu electrònic a [email protected] o bé trucar al telèfon 972.37.32.78.

La campanya ha rebut el suport de diferents actors reconeguts, com el lloretenc Fermí Reixach o Toni Albà, Lluís Soler i Queco Novell, entre altres.

spot_img

El + Vist