11.4 C
Lloret de Mar
L'Aurora organitza la xerrada

Esther Giral parlarà sobre l’ansietat en les dones, aquest vespre

L'Aurora organitza la xerrada

Darreres Notícies

La psicòloga lloretenca Esther Giral és la convidada de la sessió dels Dijous de l’Aurora d’aquest vespre. Parlarà sobre la incidència que té l’ansietat en les dones. I és que del 20% de població que està diagnosticada de patir ansietat, dos terços són dones. 

Esther Giral considera que hi ha diferents factors que fa que el sector femení tingui més tendència a patir ansietat. A més a més, també cal tenir en compte que els homes solen acudir menys als psicòlegs o psiquiatres perquè entenen que l’ansietat forma part d’un tipus de vida estressant.

La psicòloga alerta que l’ansietat és un trastorn greu i que cal diagnosticar-la i tractar-la a temps. En aquest sentit, valora positivament que cada cop està més acceptada en la societat com a malaltia.

Per evitar o disminuir l’ansietat, caldria fer un replantejament del tipus de vida que es porta i valorar per quines funcions un és competent i quines li generen patiment.

De tot plegat, la psicòloga Esther Giral en parlarà aquest vespre, en una sessió dels Dijous de l’Aurora que començarà a les vuit a la sala polivalent de la Biblioteca. Abans de la conferència, l’entitat entregarà els premis del concurs de frases per escollir eslògan per al Dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones.

spot_img

El + Vist