23.1 C
Lloret de Mar
Un moment de la marató de vacunació d'ahir

Èxit de la marató de vacunació, que va esgotar les 636 dosis disponibles

Ara ja es treballa en la idea d'organitzar una nova marató de vacunació a Lloret de Mar, que podria arribar la setmana que ve.

Un moment de la marató de vacunació d'ahir

Darreres Notícies

Èxit rotund de la Marató de vacunacions que es va fer ahir dimecres a Lloret. Es van poder administrar les 636 dosis que hi havia disponibles i a primera hora de la tarda es van haver de tancar les portes perquè ja no es podia atendre a més persones.

La cap d’infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, Raquel Garreta, apunta que estan molt satisfets amb la resposta ciutadana.

“Èxit total, rotund, i ja es va veure amb totes les cues que hi va haver en tot moment, que no van baixar”

Raquel Garreta

L’objectiu principal de la marató era ampliar el nombre de vacunats en la franja d’entre 45 i 69 anys, però atesa la complicada situació epidemiològica i amb l’increment de contagis, especialment entre el jovent, es va decidir vacunar també a qualsevol persona major d’edat. Va córrer la veu i de seguida es va formar una llarga cua de jovent amb ganes de rebre la punxada.

Ara ja es treballa en l’organització d’una nova marató de vacunació a Lloret, que podria arribar la setmana que ve. Per a la cap d’infermeria, com més aviat, millor.

“Si podem fer-ho dimarts, no ho farem divendres, nosaltres estem disposats a posar totes les mans i a portar-ho a terme al més aviat possible”

Raquel Garreta

La vacuna que es va administrar és la de la marca Janssen, d’una sola dosi, fet que facilita la pauta de vacunació. 

spot_img

El + Vist