21.6 C
Lloret de Mar

Fideuà solidària amb l’Associació Cultural Extremenya

L’Associació Cultural Extremenya organitza aquest diumenge una fideuà solidària. Els beneficis els destinarà a Càritas, com a responsable del Centre de Distribució d’Aliments. La fideuà s’acompanyarà d’un seguit d’actuacions que tindran lloc al llarg d’aquest 4 de maig, a la Font de la Kaikuta, al passeig de Cúllar. José María Contreras, president de l’entitat, exposa […]

Un plat de fideuà
Un plat de fideuà

Darreres Notícies

L’Associació Cultural Extremenya organitza aquest diumenge una fideuà solidària. Els beneficis els destinarà a Càritas, com a responsable del Centre de Distribució d’Aliments. La fideuà s’acompanyarà d’un seguit d’actuacions que tindran lloc al llarg d’aquest 4 de maig, a la Font de la Kaikuta, al passeig de Cúllar.

José María Contreras, president de l’entitat, exposa que hi haurà “country, un cor rociero, zumba i l’actuació de Javi Ginés”.

El plat de fideuà costarà 2 euros, que es faran arribar a Càritas. Contreras argumenta que “associacions com la nostra han de col·laborar amb el poble, que ara hi ha molta necessitat, espero que la gent vingui, farem una bona acció”.

La jornada solidària que organitza l’Associació Cultural Extremenya està prevista aquest diumenge, al passeig de Cúllar. Començarà a les 10 del matí.

spot_img

El + Vist