14.3 C
Blanes
La Nasa ha descobert set planetes semblants a la Terra

Els forats negres i el descobriment de planetes similars a la Terra centren la xerrada d’Astrum Lloret

Una xerrada que anirà a càrrec del president de l'entitat, Santiago Ontañón, i que tindrà lloc avui, a les 19 hores, a la sala polivalent de la biblioteca.

La Nasa ha descobert set planetes semblants a la Terra

Darreres Notícies

Els forats negres i els nous set planetes descoberts per la NASA centraran la xerrada que programa per aquesta tarda Astrum Lloret.

El president de l’entitat i ponent de la conferència, Santiago Ontañón, ha explicat que els forats negres són un dels principals misteris per als científics que estudien l’univers. Es tracta d’ espais definits com l’última frontera de la matèria, amb una força gravitatòria enorme capaç d’engolir llum, estrelles o planetes, segons els experts.

Aquest serà el tema que centrarà una part de la xerrada, mentre que Ontañón també té previst parlar de l’últim descobriment de la NASA: set planetes que orbiten una estrella nana (un 8% de la mida que té el Sol), coneguda per Trappist-1. Tots set planetes tenen dimensions i condicions semblants a la Terra, tot i que hi ha alguna diferència important, com ara que no orbiten al voltant de la seva estrella i, per tant, tenen una cara on sempre és de dia i una on sempre és de nit. 

La xerrada d’Astrum Lloret començarà a les set de la tarda a la sala polivalent de la biblioteca.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist