4.8 C
Lloret de Mar
Cartell per captar voluntaris

El Gran Recapte fa una crida perquè fan falta uns 2.500 voluntaris més

El Banc dels Aliments espera arribar a la xifra per cobrir tots els supermercats previstos. La campanya es farà els dies 1 i 2 de desembre.

Cartell per captar voluntaris

Darreres Notícies

El Gran Recapte del Banc dels Aliments necessita més voluntaris. En fan falta al voltant de 4.500 i, a quinze dies de la campanya, només n’hi ha apuntats uns 2.000. Això afirma el president del Banc dels Aliments de Girona, Frederic Gómez.

Els últims anys, el Gran Recapte ha permès recollir 4.000 tones d’aliments. Això és el 25% de tot el menjar que es recull en un any, una quantitat que ha permès arribar a 250.000 persones. Frederic Gómez que apunta que avui en dia encara és molt necessari organitzar el Gran Recapte per poder tenir prou menjar per donar resposta a tota la demanda.

Hi ha dos tipus de voluntaris: els que estan als supermercats els propis dies de la campanya per animar a la gent a participar-hi i recollint els aliments que s’aporten; i els que es dediquen a organitzar al magatzem tots els productes durant les dues setmanes següents.

Per apuntar-se com a voluntari cal omplir el formulari que hi ha al web www.granrecapte.com o bé a la pàgina www.bancdelsalimentsgirona.org/es.

Des de l’organització es demana que les persones no esperin a última hora per inscriure’s. La campanya es farà els dies 1 i 2 de desembre a supermercats d’arreu de Catalunya, uns quants a Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist