16.8 C
Lloret de Mar

Gran Recapte d’Aliments aquest divendres i dissabte, a 8 supermercats de Lloret

Des de Càritas fan una crida perquè encara els fan falta voluntaris, sobretot per dissabte a la tarda.

Gran Recapte d'Aliments
Gran Recapte d'Aliments

Darreres Notícies

Gran Recapte d’Aliments avui i demà en vuit supermercats de Lloret. Càritas fa una crida perquè necessita més voluntaris per poder gestionar la campanya, sobretot de cara a demà a la tarda. Qui hi estigui interessat s’ha d’adreçar en algun dels punts on hi ha parada i comentar-ho; són els dos Mercadona, els tres Caprabo, el Bon Preu del Rieral i el Dia i el Consum de l’avinguda de Blanes. Per ara són una seixantena, però en faltarien fins a una vintena més.

Pel que fa als veïns que vulguin col•laborar aportant aliments, Lucía Echegoyen, de Càritas Lloret, ha demanat que, donada la proximitat de Nadal, s’aportin aliments relacionats amb les festes. Echegoyen ha matisat que de macarrons i arròs ja en tenen suficient perquè n’aporta el Banc dels Aliments.

Tot i així, ha insistit en què qualsevol donatiu és ben rebut, ja que només al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret fa falta gairebé una tona al dia. Davant d’aquesta situació, des de Cáritas demanen als veïns que siguin solidaris i col•laborin amb la causa al llarg d’avui i demà.

Els voluntaris són a les portes dels supermercats repartint bosses buides perquè els clients les tornin plenes. Cal afegir que a l’Aldi també es recolliran menjar, tot i que donada la manca de voluntaris a Lloret, se n’encarregarà una ONG de Blanes.

spot_img

El + Vist