22.6 C
Lloret de Mar

GRS hauria preparat un concurs fraudulent amb el Consell Comarcal el 2009

L’empresa GRS Arc Local hauria preparat un concurs fraudulent amb el Consell Comarcal de la Selva. El Diari de Girona explica que els fets haurien passat el 2009, quan l’empresa hauria pactat amb el secretari i el gerent de l’organisme un plec de clàusules per ajudicar-se un procediment. El bloc de notes de l’administrador de […]

Logo
Logo

Darreres Notícies

L’empresa GRS Arc Local hauria preparat un concurs fraudulent amb el Consell Comarcal de la Selva. El Diari de Girona explica que els fets haurien passat el 2009, quan l’empresa hauria pactat amb el secretari i el gerent de l’organisme un plec de clàusules per ajudicar-se un procediment.

El bloc de notes de l’administrador de GRS és el que ha permès al Servei de Vigilància Duanera cartografiar els presumptes delictes comesos en el sí del Consell a través d’empresaris, polítics i funcionaris que hi tenien relació directa o indirecta. Les anotacions van fer veure als agents que hi havia molts més concursos públics que hauries estat manipulats i que calia investigar.

Un exemple és el del Servei de recollida, manipulació, distribució, gravació i classificació de notificacions amb avís i sense avís de recepció personalitzada, que es va signar l’octubre del 2009. Segons el rotatiu, els investigadors van trobar al domicili de l’apoderat de GRS una carpeta amb el plec de clàusules que estava datat del 22 de gener del mateix any. El document anava sense firmar ni segellar i tampoc no tenia l’anagrama del Consell Comarcal.

La conclusió policial és que presumptament l’administrador de l’empresa va negociar el contracte del consell amb el secretari i el gerent de l’ens, amb l’objectiu que se li adjudiqués a la seva empresa; a més, el propi administrador privat hauria redactat el plec de condicions, va presentar les empreses que van ser convidades al concurs i sempre va disposar d’informació privilegiada.

spot_img

El + Vist