7.2 C
Lloret de Mar

Han començat els controls policials d’estiu per evitar incidents

Aquests controls continuaran durant tot l'estiu per prevenir les conductes incíviques.

Control policial
Control policial

Darreres Notícies

La Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra han començat a fer controls a Lloret per evitar incidents. Ho explica el Punt Avui, que publica que l’objectiu dels agents és dissuadir els turistes de les conductes incíviques al carrer i del consum i la distribució de drogues en locals d’oci. A més, també intervenen en qualsevol conflicte que pugui haver-hi que, segons el Punt, és el que va passar ahir a la matinada.

servicios profesionales jimenez

El diari relata que els mossos, juntament amb els municipals, van fer una operació policial en el local de màquines recreatives i escurabutxaques Happy Day, situat a l’avinguda de Just Marlés. En l’operació van participar, fins i tot, efectius de la brigada mòbil i la unitat canina. Després de l’escorcoll a l’establiment i de la identificació de desenes de clients i de dos treballadors, el control policial va acabar sense cap denuncia administrativa ni cap persona detinguda.

Sí que hi va haver un detingut unes hores més tard, també a l’avinguda Just Marlés. Un jove de nacionalitat holandesa va ser arrestat per la brigada mòbil dels mossos després de causar aldarulls durant una baralla amb altres compatriotes, en què el jove es va fer diverses contusions i ferides.

Aquests controls policials continuaran durant tot l’estiu per prevenir les conductes incíviques. Cal afegir que arran de l’aplicació de les ordenances municipals, a Lloret s’han reduït en un 1’8% el nombre de delictes i faltes.

spot_img

El + Vist