18.1 C
Lloret de Mar
Façana de l'hotel Frigola

Hotel Frigola passarà a dir-se Delamar i tindrà quatre estrelles a partir del 2016

Ara s'esta preparant l'equipament per poder fer les obres en les properes setmanes.

Façana de l'hotel Frigola

Darreres Notícies

L’hotel Frigola passarà de tres a quatre estrelles i, a més, canviarà de nom. A partir d’ara es dirà Delamar, en record a un avantpassat de la família Frigola que va viatjar a Cuba.

I és que una de les apostes de l’hotel serà recordar el passat indià de Lloret i barrejar-lo amb l’estil mediterrani. Ho ha explicat el director, Pere Tubau. De fet, el nou establiment, que tindrà un total de 217 habitacions, inclourà un restaurant anomenat Els Americanos, que es basarà en la cuina i els productes mediterranis.

Amb aquesta reforma integral, Pere Tubau ha comentat que aposten pel concepte d’hotel de platja urbana.

El director de l’establiment ha explicat que en els últims anys ja s’havien fet inversions en instal•lacions i mesures contra incendis, però el producte estava “obsolet” i els “costava posicionar-se en el mercat”. Per això han volgut modernitzar-se, amb l’objectiu de captar l’atenció d’un públic adult sense fills a l’estiu i del turisme de negocis a l’hivern.

El Frigola, que ara passarà a dir-se Delamar, es va inaugurar el 1957 a l’avinguda Just Marlés. Fins ara era de tres estrelles, però a partir del 2016, que és quan espera poder tornar a obrir les portes, passarà a tenir-ne quatre.

És un cas semblant al de l’hotel Aqua Bertran, que, després de 50 anys de vida, aquesta temporada ja ha obert com un hotel de quatre estrelles. Les reformes fetes l’hivern passat l’han convertit en un hotel de platja urbana, amb ambient mediterrani i un disseny minimalista i modern tant dels espais comuns com de les prop de 165 habitacions que té l’establiment.

spot_img

El + Vist