18.2 C
Lloret de Mar

Els hotels de Lloret no reben cancel·lacions arran de l’1-OCT, com sí passa amb cadenes com Melià

Enric Dotras matisa que han rebut alguna cancel·lació particular, però "no és alarmant".

Claus d'una recepció d'hotel
Claus d'una recepció d'hotel

Darreres Notícies

Els hotels de Lloret de Mar no han rebut cancel·lacions de les reserves arran de l’1 d’octubre i dels successos posteriors, cosa que sí ha passat en cadenes hoteleres que operen a Catalunya, sobretot amb establiments a Barcelona, com Melià.

El president del sector a Lloret, Enric Dotras, matisa que, ara per ara, “tenim molt de grup organitzat i no hi ha cancel·lacions, però en reserves particulars estem en la mateixa línia del 2016, amb alguna cancelació per aquest motiu, però no és alarmant”.

Enric Dotras també explica que les imatges que s’han difós a l’exterior sobre la jornada del referèndum, especialment les de les càrregues policials contra els votants, no es corresponen amb la “situació de tranquil·litat” que hi ha a Lloret.

En un altre ordre de qüestions, el director general de Turisme, Octavi Bono, ha negat que s’hagi detectat qualsevol tipus d’inquietud a les 12 oficines que té el Govern a l’estranger arran del referèndum de l’1 d’octubre i la repressió policial que es va viure durant la jornada.

spot_img

El + Vist